Cautare

55257 de rezultate pentru "cei mai frumosi sani" (6.29 secunde)
Se mai considera, de asemenea, ca sarbatoarea martisorului a aparut pe vremea Imperiului Roman, cand Anul Nou era sarbatorit in prima zi a primaverii, in luna lui Marte.
Editia trecuta de campionat a fost cea mai apriga din ultimii 20 de ani.
Fostul sef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, e sigur ca Gigi Becali are mai multi bani decat Ion Tiriac si nu-l intereseaza ca, oficial, nu e pe primul loc in clasamentul bogatilor. Omul de afaceri are multe hectare de pamant care pot asigura bani frumosi.
Ouale de strut reprezinta o sursa sigura de castig pentru crescatorii din Neamt, mai ales o data cu apropierea Sarbatorilor de Paste. ... Crescatorii vand ouale fara continut mai ales manastirilor din nordul Moldovei.
2009, in urma unei cereri de oferte la care s-au inscris cate trei participanti, criteriul de acordare fiind pretul cel mai mic.
Miercuri, 22 mai, ora 20:00, la Sun Sensations Beach Club (Sun Plaza), Stefan Stan, prima "Voce a Romaniei", va lansa "Povestea mea", primul sau album produs de Universal Music Romania.
Catalin Botezatu a postat pe contul personal de Facebook un mesaj in care a marturisit ca, desi este tot timpul inconjurat de oameni, in cele mai importante momente din viata a fost singur.
Un experiment media realizat de o mana de jurnalisti liberi, cu propriile resurse, cu un buget mai mult decat redus, fara finantare si fara interese comerciale.
In perioada sa pamanteana, Ilie a savarsit pacate, cel mai mare fiind uciderea parintilor sai la indemnul diavolului, pacate pe care le-a ispasit in moduri diferite si din aceasta cauza Dumnezeu l-a iertat, l-a trecut in randul sfintilor si l-a urcat la cer intr-o trasura cu roti de foc trasa de doi sau de patru cai albi inaripati.
Locatarul care a contactat redactia, ne-a mai adus la cunostinta faptul ca majoritatea dintre ei erau elevi ai Colegiului Economic. ... Pe langa tot ceea ce s-a intamplat cu gasca de tineri, am mai aflat si mai multe lucruri care se petrec atunci cand parcurile nu sunt pazite.
MIRIAM EUGENIA SOARE) Mi se pare mie sau am innebunit cu totii si nu mai facem diferenta dintre animalele domestice si cele salbatice ? ... Nu mai avem, cred eu, uzul ratiunii.
Ne agitam cu fardul, dam pe ici-pe acolo cu bidineaua, mai facem o piramida (hai, sa aveti succes!) si chemam niste cantareti carora le place moca pe litoral... ... Ne mananca minunat drag comertul cu amanuntul, ridicata si cum s-o mai zice.
Am facut de toate cele pentru a parea frumosi, cuminti si vindecati de boala mancatului de lebede de pe lac. ... N-am nimic cu el ca e pesedist, dar, fratilor, alta idee mai buna nu aveti?
Cu mai putin de un milion de euro, Gica Popescu a cotizat la fisc si a scapat de alte consecinte ale legii, iar toata lumea a fost fericita.
Nu sunt deloc convins ca domnul Basescu va duce la sfarsit acest mandat daca va continua sa se comporte din ce in ce mai departe de realitate", a sustinut, la Antena 3, presedintele liberalilor.
Tinerii frumosi si liberi au mai schimbat un guvern, chiar daca acel guvern era performant.
Banii frumosi pe care proprietarii de terenuri agricole - intravilane sau extravilane -ii pot obtine, ii determina pe cetateni sa isi ceara drepturile indiferent de varsta pe care o au.
In acest timp, oportunistii fac bani frumosi si isi deschid alte firme in alte parti din tara, unde continua aceiasi activitate ilicita.
Diminuarea evaziunii fiscale, mai multe locuri de munca si scaderea inflatiei ar putea fi doar cateva dintre rezultatele unui plan pe termen indelungat.
Si au mers mai departe. ... Eram acei nebuni frumosi ai presei romanesti, bucurosi la miez de noapte pentru ca am facut reportaje cu risipa de comparatii si metafore inspirate, anchete meseriase, schimb de vorbe iscoditoare si inteligente, in interviuri adevarate. ... Dar mai presus de toate exista spiritul Jurnalului National.
google-analytics.com